När jag skrev rubriken till inlägget innan så blev jag påmind om reklamen då det är två män som säger följande uttryck: gott, gotti, gott gott och lätt, lätti, lätt, lätt. Tydligen så är dom tvillingbröder vars efternamn är Jeppson. Ja, jag sökte på google.. don't judge haha.



Här har vi den omtalade Carlshamn Mejeri.. märks det att jag är uttråkad? Well well, bör nog sluta här.. annars blir det fööör mycket viktig information, pusshej!

 

Varför jag skrev 100431 är för att klockan är 19:30 här i Argentina så det betyder forfarande att det är den 30 april, youuuu digggg hehe. Sitter här och lyssnar på Kate Perry - I kissed a girl (ja, jag vet att den är gammal haha men jag kan inte liksom fa nog av den) för tillfället. Är så himla rastlös just nu, vet inte vad jag ska göra.. sitter här och väntar på att min bror ska ringa så att far min och jag kan åka iväg. Kommer snart äta upp all kladdkaka och det vill jag ju inte.. bakade nämligen kladdkaka idag för att jag var så himla boooored och goo var den haha. Imorgon får vi se om jag hinner baka rulltårta med hallon, har bara gjort det en gång men den gången blev den perfekt, helt gudomlig haha skämt åsido, nej men helt ärligt den blev faktiskt jätte god hehe. Får se om jag hinner uppdatera senare ikväll, om inte det blir för sent. Ta hand om er, pusshej!





Jag ber om ursäkt för en sådan usel uppdatering. Den senaste veckan har jag nämligen varit i Berazategui, hemma hos min underbara farmor, träffat pojkvän/vänner etc. Men nu är jag hemma igen! Har precis duschat och fixat mig. Ska snart ut med världens bästa pappa och bror, tyvärr är min kära mamma något trött och ska därför inte följa med. Jag kan inte riktigt få in i huvudet att man åker iväg snart.. det finns så himla mycket att göra innan dess. Sitter här och lyssnar på Jimmy Cliff och man kan väl också säga att man är lite uttråkad haha. Tror nog det är bättre att skriva senare, har precis inte så mycket att berätta eheh. Catch ya on the flipside!