Lordag eftermiddag, 05:10 p.m.. Sitter vid datorn och har det tràkigt. Lyssnar pa gamla latar, ska nog fortsatta och lyssna pa gamla latar haha.

"What should I do. I'm missin' you
And I feel so down
Now that your gone, I can't go on
This must be the end." - Fergie feat Sean Kingston, Big girls dont cry remix.

Ciao bacio!
Es que no hay forma de olvidarme de tus besos
Es que no dejo de pensar cuanto te queiro
Quiero ser sincera, llevo en ti pensando todo el dia.
Att saker och ting forandras ar helt normalt. Det ar ju nagonting som man maste ge igenom men just detta, det kanns lite underligt.. men aja, that's life. Antligen ar det fredag! Anda har det varit en ganska kort vecka nar det galler plugget, hade ledigt i onsdags och i torsdags sa det kanns sjukt skont. Hade prov pa matematik och kemi idag, well.. inga kommentarer om hur det gick haha. Har ingen aning om jag ska ga ut ikvall eller om jag ska bara vara hemma, ta det lugnt och forsoka battra pa denna otroligt dumma hosta som jag har haft ett tag nu. Idag har det varit riktigt fint vader, vàren ar pavag marker man! Snart, snart kommer dom heta dagarna.. da kommer man nog vara tvungen att sta ut varmen dygnet runt haha. Men nu ska jag kila ivag till tv:n och kolla om det finns nagonting bra. Klockan ar 06:25 p.m, det bor finnas nàgot bra..
Take Care/

It's never gonna be the same again.
Imorgon och pa torsdag ar vi lediga fran skolan pga strejk, suveränt!
Klockan ar tjugo over ett och jag har varit vaken sedan sex sa det blir nog laggdags for min del, puss och kram!

No matter what I do, all I think about is you.
Well, idag var man i skolan dock lite trottsamt men som tur hade vi bara 2 lektioner; Spansk Literatur och ECI 1, som vi hade prov pa men det gick at pipan (ogillar valdigt mycket detta amne) men men hehe, vad ska man gora àt saken? 
Argentina OS Guld aterigen!
ARGENTINA VANN!
SJUKT BRA JOBBAT, NI AR HELT ENKELT VÄRLDSBÄST!
Nu har man for fullt fyrverkerierna här, haha härlig känsla.
La Selección volvió a ser de oro!



Nä, nu ar klockan över over tre sa det far bli laggdags for min del.
Ciao bello, hasta mañana.
Bara 5 minuter kvar av matchen.. Argentina leder med 1-0. Messi byts ut mot Lavezzi. Om det ar sa att detta haller sig betyder det att Argentina vinner guldet. Nu haller vi tummarna.

Tankte visa er lite bilder fran mandagen da vi var pa Parque de La Costa som by the way blev en hel lyckad dag! Bortsett att Victoria kastade ivag tagbiljetten som man senare var tvungen att visa den nar man kom fram till El Tigre. Haha, stackaren fick boter nar vi kom fram dit, kunde inte sluta skratta haha, perdoname Victoria.

   
Pic 1: El Desafio (berg- och dalbana)
Pic 2: Utsikt fran "paris hjulet"
Okej, hittade inte alls manga bilder.. Det blev istallet videoinspelningar sa det far vi ta nagon annan dag.

MÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀL AV DI MARIA! Vi fàr se hur det här gàr dà. Kom igen Argentina, ni fixar det här!
Argentina - Nigeria spelar finalen just nu men snart ar forsta halvlek over. Spannande det har kommer bli dà. Ska snart satta pa tvn (maste vara forsoktigt eftersom att min käre farmor och mina foraldrar sover, just darfor laser jag inom nätet vad som pàgar under matchen) men innan det ska jag ga och hamta juice. Tjingeling
Idag stannade man hemma fran skolan. Egentligen hade jag prov pa historia och tydligen hade vi prov pa kemi ocksa men men nu ar det forseeeent. Nu har helgen borjat fast tror ej det blir utgang direkt, ar nog tvungen att dedikera all min tid pa plugget nu annars kommer jag ga om tvàan och det vill jag absolut inte gora! Dom har sa otroligt dumma regler har i Argentina nar det galler utbildning tihihi tex om man far underkant mer an 2 amnen maste man ga om, liksom va!?!? Vad ar det for nagot? Helt absurt ju. Forsta terminen fick jag pa 4 amnen(matte, kemi, eci 1 & 2 - varit alltid nagot dalig pa matematik, kemi for att jag var sa lat och inte studerade och eci 1 & 2, tva otroligt onodiga amnen som inte jag forstar ett pip av.. handlar typ om Sydamerikas historia, utbildning, pedagogi; vad ska jag veta om det? Har aldrig i hela mitt liv nagonsin last om det, vad forvantar sig dom? ) mindre an 7 pa betyg och det ser man som underkant typ.. Men iallafall, nu maste jag ivag. Berattar lite mer om det interesanta senare haha, puss och kram!
Era tan bello. Que su mirada todavia me quema, como quisiera poderlo olvidar.
Pero se estanca y no lo puedo evitar.
 Porque cuando habla con sus ojos dice cosas que no puedo entender.
Yo no se como vivir si ya ni puedo sacarlo de aqui.
Que no daria por besarlo, por abrazarlo una vez mas y ya no quiero dejarlo escapar.
No puedo perderlo porque solo es el, inolvidable para mi corazon.

Jueves, 21 de Agosto de 2008
01:59 a.m.

"Te espero sabes donde."

It's kinda funny how life can change in a matta of days.
I know that these feelings won’t end, they’ll just get stronger if I see you again.


Jahapp, dà ska man studera historia hela dagen lang imorgon nar man har ledigt fran skolan.
Puss och kram, syns i stan.
Argentina vidare till finalen! Vinst  med 3-0 till Argentina mot Brasilien dàra wiho! Sergio Aguero stod for dom 2 forsta màlen och sedan Riquelme for det sista malet fran straffpunkten. Nasta ar Nigera, vi far hoppas att det gar lika bra. Men nu ska jag ga och lagga mig annars kommer man inte kunna vakna till skolan imorgon. God natt, puss och kram
It's amazing how you knock me off my feet
Everytime you come around me I get weak
Nobody ever made me feel this way
You take my breath away
<
3
Nämen halloj! Har forsokt ett antal ganger logga in har pa bloggen men det har ej fungerat. Nu antligen kan jag beratta lite om langhelgen. Pa fredagen var jag hemma hos Victoria och bara tog det lugnt, lordagen gick jag hem till Barbara vid 1tiden pa eftermiddagen.. Jatte gulligt, hon hade fixat lunch sa dar satt vi med hennes lillebror och lillasyster; àt och pratade en massa, vid 11 tiden bestamde vi oss for att ga ut och  eftersom det var 1 timmes lang vantan for att fa tag pa taxi gick vi vidare mot busshallsplatsen och medan vi vantade gick vi hem till en kompis som bor dar i narheten men tillslut beslot vi oss for att stanna kvar dar, sondagen var det min kusins dotters dop som jag tyvarr ràka forsova mig till (àngest) sedan akte vi till "middagen", verkligen super gulligt och trevligt var det. I just love it nar hela släkten ar samlade.
Igar var vi i Parque de La Costa (nöjespark) med Victoria, Matias och hans vanner.. Haha, kunde inte sluta skratta. Hade verkligen det jatte bra, njöt for fullt + att det var fint vader, lite blasigt da och da men annars var det superb. Tydligen kommer vi inte vara lediga fran skolan imorgon, àh vad trakigt.. Daremot ar vi lediga pa torsdagen, wie!

I'm driving myself insane, why did I have to fall inlove with you..
Igar var man tillbaka till skolan efter 3 veckors vinterlov det kandes lite trottsamt och att man hade huvudvark gjorde inte saken battre men idag ar det fredag, nu ar helgen igang och det kanns hur skont som helt! Pa mandag ar man ledig, varfor kommer jag inte ihag, pa tisdag borjar vi sent och har 2 lektioner bara, pa onsdag och torsdag ar vi lediga igen (skippar psykologi och historia proven weeey!) sedan pa fredag blir det historia provet som galler, forr eller senare maste man gora det eller hur? Men det kanns iallafall skit bra! Idag kanske det blir utgang med tjejerna och imorgon ska man till Parque de La Costa (nöjesfält), hoppas det blir fint vader! Men nu ska jag folja med min kära farmor till doktorn, ta hand om er!
Puss och kram
Iden var att jag skulle vakna om 50 minuter for att kolla pa Argentina - Australien matchen som borjar klockan 6:00 men jag har fortfaranade inte gatt och lagt mig kanske beror pa att jag vaknade ca 6 pa kvallen. Nu ska jag ga och sova i 50 minuter .

PS, idag ar det Dìa del niño (Barnens dag) undra om man far nagonting fint, hmm.. haha, Damn it, Gud vad minuterna bara rusar.. kommer knappt kunna vila i 20 minuter, tvekar pa om jag ens kommer kunna vakna for att kolla pa machen. Egentligen, vad ar det for ide att ga och lagga sig om matchen borjar om 20 minuter?  Det vet jag inte, men tanker ga och lagga mig iallfall sedan vid 10 tiden ska man aka till stan med foraldrarna for att ata lunch hemma hos nagra vanner till familjen som by the way ar helt underbara, hur roliga som helst! Nej, men nu allvarligt, kanns som att jag bara skriver trakig och onodig information sa det far bli adjo nu innan det blir annu varre, tatà. Puss och kram
DS, okej.. Matchen borjar om 5 minuter och jag har bestamt mig for att ej kolla pa den, ska ga och lagga mig istallet NU.

Den amerikanske skadespelaren och komikern Bernie Mac avled pa lördagen pa ett sjukhus i Chicago pga lunginflammation. Bernice Mac ar och kommer alltid att vara en av dom basta skadespelare/komiker, all time.
Rest in Peace.

På nollåttornas dag, 080808, förvandlar man stan till ett heldagsparty. Hur nice ar inte det liksom, Stockholmarnas egna fest? Man far lite angest att man inte ar i Sverige just nu, haha. Klockan ar sex, skall ga och fixa mig sedan bege mig hem till mina kusiner. Tatà!



Messi sänkte Elfenbenskusten
Låg bakom segermålet
Han kom, han stannade, han spelade. Och som han spelade.
Leo Messi blev matchvinnare när Argentina besegrade Elfenbenskusten med 2–1.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/os2008/article3053769.ab


Jahapp, da sitter man har nyklippt. Eller nyklippt och nyklippt, klippte mig igar dar vart en vän, Daiana, jobbar. Hon tvattade mitt hàr och tipsade mig om hur jag skulle klippa mig, hade ingen aning om hur jag skulle gora. Resultatet blev inte en sadan stor skillnad pa langden av haret dock kanner jag att jag borde ha klippt mer. Jag har uppklippt hàr sa han toppade det uppklippta samt snelugg (forsta gangen man har snelugg, lugg overhuvudtaget). Jag blev iallafall nöjd, det ar det viktigaste haha. Efter det akte min mor och jag hem, at mat sedan akte min pappa, min kusin och jag till Wal Mart (shopping), ideen var att vi skulle bowla men det var proppfullt sa istallet blev det bio, Hancook.  Den var valdigt bra tyckte jag, kanske fantasifull men hur gullig som helst och oh my God, Charlize Theron ar sa himla vacker! Ni har som har sett den, vad tyckte ni om den? Idag akte jag och min absoluta favorit granne, Marina (har i Argentina dàra) till Quilmes for att hamta nagra bocker hon ar tvungen att studera till. Vi tog det lugnt och senare pa kvallen gick jag hem till mina kusiner och nagra timmar efterat ar jag har. Imorgon ska mina foraldrar och jag fixa nagra saker i Capital (stan) och just darfor maste jag vakna tidigt suck (Observera att jag har vinterlov da skulle man vilja sova ut) darfor ska jag nog ga och lagga mig, hoppas ni har det bra. Take care, bacio.
Jag vill ha godis fran Sverige! Min kropp skriker efter godis just nu. Trakigt nog har jag bara lite kvar sedan blir det en lang vantan..maste vanta tills december da det blir hello candy igen! Nu ska jag ga och trosta mig med det enda jag har; bilar och Pingvin salt pastiller.
 
Nu sitter jag har i vardagsrummet med pappa och ska alldeles strax ga och lagga mig. Som ni marker blev det ingen utekvall for mig idag. Kanner mig valdigt trott och vissa ogonblick far jag huvudvark och att jag sitter vid datorn gor inte saken battre haha men anyway. Hade tankt ga och lagga mig och kolla pa Desperate Housewives men tror att jag skippar det och lyssnar pa musik istallet. Det enda som aterstar ar detta; 31 Juli ar en speciell dag eftersom det var da varldens vackraste manniska kom till varlden. Grattis pa fodelsedagen i efterskott varldens basta mamma! Du betyder allting for mig. Det ar du som lyser upp mina dagar och som ger mig styrka varje morgon. Du ar min gladje till livet. Du finns alltid till hands om de sa galler gladje som sorg, du kampar och sliter jamt for att vi andra ska fa det bästa. Du ar min forebild och jag beundrar dig med hela min sjal. Jag alskar dig av hela mitt hjarta, du kommer alltid vara nummer 1 for mig!

Tack och adjo!
Forrigar kom min bror hem fran Cordoba och idag aker han redan ivag till Sverige..Plutt, vad jag kommer sakna dig. Kanns som att vi inte har haft tid for att umgas eftersom att du akte till Cordoba redan 2 dagar efter du kom fram till Argentina och sedan kommer du fram till Buenos Aires 1 dag innan du aker ivag.. Okej, men ledsna ska vi inte vara eller hur? Vi ses ju igen i December! Du ska veta att varldens basta fodelsedagspresent var att du kom hit.
Jag alskar dig storebror/din lillasyster Clarissa.
Over till nagot helt annat som inte ar sorgligt och ja, jag vet att det later konstigt men antligen har jag vinterlov. Slutade exakt for en vecka sedan. Ska njuta varenda minut inte en enda sekund ska jag agna mig at att tanka pa plugget ha. Haromdan kollade jag pa Superagent 86 med mina kara foraldrar, haha den var hur stortkul som helst.. Synd att den var dubbad till spanska dara men men. Vaknade vid 8:30 tiden idag hemma hos min kusin och nu ar jag hemma hos farmor. Ska fixa mig och sedan ska vi take off to Ezieza (flygplatsen). Det kanns konstigt att bara lamna min bror till flygplatsen da vi oftast brukar aka ivag tillsammans till Sverige. Vi kom fram till Argentina den 23 Januari sa det var ett tag sen man var pa Ezeiza. Idag blir det forhoppningsvis utekvall i Quilmes med nagra vanner. Men nu maste jag borja fixa mig annars blir det stressigt.
Take care allihopa, ciao!