Igar natt blev det utgang med kusin aka Rodo och vanner, de blev hur lyckat som helst, sjukt roligt var det! Man kan ju saga att det blev en oforglomlig kvall hehe! I fredags sa hade jag ett stort prov pa historia som jag egentligen skulle ha i torsdags men lektionen hann ta slut haha Thank God. Det var muntligt, jag trodde jag skulle do.. Men forvanande nog sa gick det valdigt bra, fick otroligt mycket berom sa jag blev valdigt nojd med resultatet och det var tack vare min kusin Leó som hjalpte med under stridandet med studerandet gracias primito!
 Kockan 05:16 p.m. och vi vantar pa gasterna (släkten), det var ett tag sen man sag dom sist sa det ska bli trevligt att fa traffa dom igen.
Men nu maste man kila harifran.. Take care/ C

Idag sa fyller miiiiiiin kusin 18 ar! Jag ar sa himla glad att jag har dig som kusin aven om du inte forstar nagonting utav det jag skriver just nu, men far val oversatta det till dig sen haha. Kan skryta om att jag har varldens basta kusin! Finns ingen battre an dig, jag avgudar dig! Feliz cumpleaños, te deseo lo mejor, te amo primo Ro!

Igar sa fyllde min kara van Ava ar, Grattis pa 19 ars dagen babe (battre sent an aldrig haha)
Hoppas du hade det jatte bra, kanns trakigt att man inte kunde fira din fodelsedag med dig, men jag tvekar pa att du inte hade det roligt haha!
  Saknar och alskar dig!


Kom hem for en liten stund sen fran gymnastiken, lararen tog kal pa oss! Vi sprang cirka 1 timme utan non-stop, jag dog bokstavligen plus att solen sken rakt pa oss sa det var ju verkligen inte varmt (ironi)! Men nu ska jag duscha och sedan kila ivag med mamma for att kopa presenter hehe.

Ha det sa bra, pusshej!

Igar var det den basta natten pa lange, helt klockrent! Kommer snart bli heavy metal fan ju, haha eftersom Victor ar med i ett heavy metal band fast dom ar sjukt duktiga kan jag erkanna och speciellt Victor med el gittaren, finns inga ord om hur bra han ar och det ar att jag inte gillar sadan musik haha. Men det var en riktig roligt natt igar, verkligen. Folket var hur trevliga som helst, allt var perfekt! Har sovit cirka 4-5 timmar ar lite forvanad att jag inte ar trott.. Men nu ska jag kolla pa Juventus - Milan, puss och kram!

Skumt vader alltsa! Plotsligt sa borjade det aska.. utan att det regna! Sedan borjade det sporegna utan aska och nu sa regnar det knappt, allt detta varade ca 3-5 minuter haha! Senare ikvall ska jag och min kusin pa fest, fira hans kompis som fyllde ar i onsdags "Feliz cumpleaños Victor!". Nu till nagot annat, min kara storebror fyller 22 ar idag! Jag maste vara den lyckligaste lillasystern i varlden for att ha dig som storebror, det ska du veta! Jag och hela familjen onskar dig det basta! Grattis pa 22 ars dagen, hoppas du far det riktigt trevligt idag!
Jag alskar dig storebror, saknar dig sa himla mycket nar man ar ifran dig (ledsen)..

"Desde que te he conocido yo vivo tan feliz
Ai como quisiera en este instante abrazarte
Y mil canciones al oido cantarte
A tu vida muchas rosas regalarle
Es que tu me enamorastee
Es que tu eres el lucero que gia mi vida
Tu me haces falta baby de noche y de dia
Tu que me haces soñar
Y a las estrellas llegar
Con solo pensarte baby
Tu que me sueles llenar
Eres mi aire vital
Sin ti no respiro
Tu no te imaginas
La falta que me haces
Cuando no te tengo cerca
Me muero por besarte"

Snart ska jag vag till engelskan sa jag maste forbereda bockerna och sa, pusshej"!

Seems like everywhere I try to go,
I keep thinking of you

Igar sa hade vi ledigt fran skolan for att hedra dom som gick bort pga Las Malvinas kriget aven kand som Faklandsoarna mellan Argentina och England for 26 ar sen, rest in pace all the past souls.
Idag atervande vi till skolan, 07:30 som vanligt, vi borjade med historia sen efter 1 timme kommer forestandaren in och sager att vi slutar 09:30 pga strejk, gud vad klassen blev hogljudd just da haha och imorgon ska inte vi till skolan eftersom.. nagonting med strejk var det sa man kan saga att det har varit en riktigt skon vecka aven om det ar bara torsdag idag hehe! Igar sa talade jag i telefon med min Sindy, gud vad langesen det var! Alltid lika roligt att prata med dig bebis, otroligt att du far mig att skratta sa mycket varje gang vi pratar.. det ar val anledningen varfor jag alskar dig sa mycket! 

Far se om jag uppdaterar igen innan midnatt, pusshej!

Var bara tvungen att skriva att vi vann med 3-2! Ett sjalvmal och straff for Quilmes haha.
Det var en otrolig kansla att vara dar!
Nu fattas det att besoka Racings hemmaplan bara for en viss persons skull, haha.

Idag i skolan nar vi hade engelska, tror jag det var.. fragade jag min kara kusin Leo om man inte skamtar/luras idag, eftersom det ar forsta apil och sa sager han smatt confused nej, jag helt forvanad bara jaha okej, sa jag kunde inte lura nagon snyft. Daremot skickade jag sms till mamma och skrev att min ipod blev snodd (daligt skamt, ja jag vet) och da skrev hon tillbaka "April april" sa det gick inte helt lyckat om man kan saga sa. Da har vi annu ett ogonblick man saknar Sverige, for forsta april! Nar man kan skamta, luras och skratta med varandra.
Igar sa testade jag att ringa min kara van Sindy och det gick! Hon svarade och sa "halla", jag som var helt chockad la pa helt plotsligt. Jag skickade ett sms till henne for att se om det skulle funka. Inatt sa vaknar jag vid 3 tiden och kollar automatiskt pa mobilen och marker att jag har 4 sms, fran vem kan det vara? Jo, min alskling Sindy! Men nar jag vaknade vid 6 tiden sa hade jag glomt bort att jag hade last dessa sms och markte inte dom forran nu da jag skrev tillbaka och nagra minuter efter sa fick jag sms fran henne, wey! Sa nu kan jag passa pa och skicka sms till mina vanner i Sverige! Nu sitter jag har och lyssnar pa Gyllene Tider - Sommartider, och far mig att langta tillbaka till bedarande Sverige! Aterigen funkar det inte att ladda upp bilder, irriterande!

Men nu vet jag inte rikigt vad jag ska gora.. det enda jag vet ar att jag ska sluta skriva har hehe.
Puss och kram