Har sitter man och kollar pa Sverige - Ryssland, skit spannande! Samtidigt pratar jag med min kära syster pa msn om matchen och om ryssarna haha, kan inte sluta skratta! Jag saknaaaaar min storasyster sa otroligt mycket! NEJ, Gud vad nara Sverige var pa att gora mal! Klarar inte av att skriva medan Sverige spelar haha darfor ska jag avsluta detta.
Jag ska verkligen forsoka skriva senare ikvall efter privat undervisningen (ar hur dalig som helst pa matematik) och efter Argentina - Brasilien matchen som borjar 21:00, I think anyway see ya later aligator!
HEJA SVERIGE, NI FIXAR DET HÄRA!
Idag ar det fars dag har i Argentina sa Feliz dia todos los padres de Argentina speciellt till dig pappa min
Igar blev det utgang med vanner till El Bosque, det var forsta gangen for mig och forsta intrycket kunde inte ha blivit battre! Det var verkligen hur grymt som helst, fran manniskorna till drinkarna.. allting var verkligen perfekt. Vi har redan planerat att min fodelsedag ska spenderas dar dock ar det 1 manad och 2 dagar kvar haha. Men nu ska jag ta en tupplur och sedan fika med familjen, ska forsoka skriva senare ikvall. Pusshej!

Pic one: Utanfor El Bosque, forra aret det snoade for forsta gangen i Buenos Aires pa ca 80-100 år. 
Pic two: Precis utanfor ingangen.

 

Det ar lordag snarare sondag eftersom klockan ar 02:30 a.m. 
Det blev utgang igar och vi hade det hur roligt som helst. Traffade min kusin och hans vanner i Teseo Bar sedan fortsatte mina vanner och jag vidare till Danan fast senare beslot vi oss for att aka tillbaka till Teseo Bar och spendera natten dar istallet. Idag var det bestamt att man skulle ga ut med vanner men jag har verkligen ingen energi kvar. Den har veckan har vi haft 2-3 prov om dagen, darfor har man pluggat som en galning, lagt sig vid 2 tiden for att sedan vakna 6 pa morgonen. Det enda jag vill gora nu ar att sova och det ar precis vad jag ska gora haha. Ta hand om er, puss!

Tusan vad langesen det var man inte skrev nagonting har pa bloggen dock har vi inte haft internet men nu ar det fixat och klart, finally. Gud vad skont det ar for er som har slutat skolan och har sommarlov nu, man blir ju avis.. har maste jag sta ut tills Juli for att ha vinterlov men men hoppas ni far det bra under sommaren! Apropa sommarlov och skola, dom senaste veckorna har vi haft fullt upp med prov.. seriost 2-3 prov varje dag i 2 veckor! Har slitit hacken av mig, tror nog att jag aldrig har studerat sa har mycket i mitt liv, haha men nu ar slut med prov thank God. Idag ska man ut med vanner och bara njuta! Idag ar det Sveriges nationaldag, hoppas ni hittar pa nagonting trevligt. Nu ska jag ivag, ta hand om er.
Puss och kram, syns i stan