Nu ska jag ivag for att kolla pa match, Quilmes vettni!
Vamos los Cerveceros!
Klockan ar strax 03:00 p.m. om tre minuter och sa sitter man har pa sangen med shorts och troja. Vaknade vid 12 tiden, har varit lite seg sen dess. Har precis atit lunch och som vanligt var det utsokt.  Min kara bror kom pa besok idag, jag blev nagot overraskad eftersom han alltid ar upptagen men nu ska man vara glad for att han ar har! Sa om jag blir uttrakad ska jag fordriva tiden med honom hoho. Idag har jag tva options for att valja tills ikvall.. antingen ga ut med min kusin eller ga pa teater och kolla pa "Cabaret" som ar den sista visningen, med mina kusiner och hennes pojkvan och jag har ingen aning om vad jag ska valja, men ah det fixar sig sakert hehe.
Precis nar jag fick en sadan lust att ladda upp bilder sa funkar det inte, suck!
Ska forsoka om en liten stund for att se om det funkar hehe. Ni far ha det sa bra allihopa!
Puss & kram.

Jag har trakigt

Vilken tidning läser du: Kan handa att jag laser Clarin
Vilken buss åker du oftast: Ingen langre, fast kommer borja med 98:an haha

Vilken fråga ställer du oftast: Vet ej faktiskt
Vilken årstid är det nu: Sommar

Vilken film såg du senast: Kommer ej ihag vad den heter

Är du kär nu: Nej

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast: Ja
Har du sett din bästa vän gråta? Ja

Vad åt du senast? Kyckling med potatis

Har du varit med i en rättegång? Nej

Är du polare med grannarna? Var det innan jag flyttade

Vilka länder har du bott i? Sverige och nu i Argentina

När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Igar natt
Har du däckat/spytt för att du druckit? Nej
Har du varit på ett party?  Ja
Har du varit utomlands? Jajamensan
Var är dina syskon just nu? Min storasyster ar i Sverige, mina 2 broder ar i Norge och min 3:dje storebror ar har i Argentina.

Vilken tid gick du upp imorse? Ehm, 3 pa eftermiddagen. 
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? Clarisa och nagot skumt tecken
Vad gjorde du klockan 2 inatt? Ute och firade min kusin
Vad är det första du gör på morgonen? Snoozar vidare

Dagens vader har bestatt av sol, regn, sol, regn, sol, regn. Det har varit rejala stormar idag runt landet. Nu som tur sa har det slutat att regna. Idag har det varit en ta det lugnt dag (aven om det inte borde vara det eftersom det ar fredag). Vaknade hemma hos min kusin vid 3 tiden pa eftermiddagen, gick hem till farmor och at lunch, satt vid datorn, sen var man tvungen att stanga av all elektricitet eftersom det askade och regna sa himla mycket sa da gick man och la sig pa sangen och lyssnade pa ipoden. Nu sitter jag hos farmor aterigen efter att ha varit och atit middag hos faster. Igar sa var jag ute med min kusin och vanner fran klassen, vi firade min kusin som fyllde ar forrigar. Vi borjade med att aka till en restaurang, efterratten var helt gudomlig kan jag saga sedan sa akte vi och spelade biljard, natten var helt lyckad! Natten innan det sa firade familjen och vanner min kusins fodelsedag, sweet sixteen haha. Natten bestod av mycket mat, drickande och skratt, espero que te divertiste mucho primito. Jag gratulerar dig annu en gang, feliz cumpleaños amor!
Morgondagens planer vet jag inte riktigt hur det blir.. Imorgon kommer min kara kusin hem och senare pa kvallen ska vi ga ut, vi far hoppas att det blir en lyckad kvall fast det ar jag helt saker pa att det kommer bli, blir alltid det nar man gar ut med honom! Men pa dagen sa har jag ingen aning vad man ska gora, man kanske ska passa pa att kopa skor.. hmm vi far se.


Nu ska jag bara in nagra latar pa ipoden och sedan kolla om det finns nagonting bra pa tv, pusshej!
Take care.

Hejsan allihopa. For en stund sen sa kom jag hem fran engelskan, det gick jatte bra forutom att vi fick vanta en halv timme innan vi fick stiga in i klassrummet. Eftersom min kusin alltid gar ivag fran engelskan en halv timme innan (eftersom han har teater i stan) sa var jag tvungen att aka buss sjalv, for forsta gangen! Det gick faktiskt helt okej, forutom att jag tappa mynt pa bussen och att jag gick av nagra stationer innan, sa jag gick lite vilse dar. Men jag ringde min kara pappa och forsokte beskriva vart jag var da sa han att jag var en bit ifran min skola, sa jag forsokte leta efter skolan (eftersom jag inte ville att han skulle komma och hamta mig, vill faktiskt kunna aka buss sjalv utan att jag gar vilse haha) och tillslut sa hitta jag! Tror aldrig jag har varit sa glad for att ha sett en skola, haha. Men tillslut sa kom jag hem och oskadd, haha. Men nu ska jag kila ivag, min fasters man ska ha datorn.
Pusshej!

Gud, vad varmt det ar idag! Darfor sitter jag har med flakten rakt framfor mitt ansikte. Just nu sitter jag vid datorn hemma hos mina kusiner medan dom sover middag. Klockan ar 02:30 p.m, om 1 timme maste jag vacka min kusin sa att vi kan kila ivag till engelskan. Idag blev det en livlig disskusion i klassen om vilket amne vi ska skriva om, for det ar namligen sa att vi har utstallning cirka om 1 manad i skolan, men det var roligt att se och höra haha. Imorgon har vi matteprov men tack gode Gud sa behover inte jag gora det eftersom jag fattar NOLL sa jag ska fa ett arbete att gora istallet. Men nu ska jag sluta skriva har, kanske skriver senare ikvall, pusshej.

Nu sitter jag här och har en sådan ångest.
Har precis pratat med min syster och vänner från Sverige. Oj, vad man saknar dom.
Det ar svårt att vara så himla långt borta från dom, otroligt svårt.
Sist men verkligen inte minst, Sverige! Jag saknar Sverige, älskade Sverige!
Ville bara lätta mitt hjärta lite lätt, ta hand om er!
Pusshej


Sorry for uppdateringen men har inte haft tid eller lust att skriva.
Nu ar det 1 vecka sedan jag fick höra att min bebis Fidel (min hund) dog.
Att veta att jag inte har honom langre eller att jag inte hann säga hejdå till honom gör ont. Eftersom han ar i Norge med mina bröder och jag ar i Argentina! Gud, vad jag hatar det har! Det gar inte en sekund jag inte tanker pa honom! Jag saknar dig sa himla mycket sa att det gor ont! Jag som sag framemot att aka till Norge for att traffa dig och familjen. Men jag vet att du har det bra där uppe. Tänker på dig konstant.



(obs, suddig bild)

Vila i fred Fidel, jag älskar dig!
"Hunden är människans bästa vän."

Klockan ar halv tolv och har precis kommit hem (till farmor) fran mina kusiner. Imorgon borjar man skolan!
Fixat saker till skolan med min sota kusin. Inte ens 1 dag kvar.. Kan inte forsta det. Imorgon klockan halv atta borjar allting. Gud, vad nervos jag ar! Fast jag kanner mig sa trygg nar min otroligt gulliga kusin ar med mig! Idag sa gjorde jag ett prov pa engelska (Cultural Inglesa, en engelsk skola som ar efter skoltiden) och det gick jatte bra! Borjar dar imorgon ocksa sa det blir mycket att gora om dagarna, haha.
Bacio, be for mig att det ska ga bra imorgon! 



I can't stop thinkin' about you..

Aaaaj, en del av min fot har svullnat! Och jag har ingen aning varfor. Det ar for stort for att  vara myggbet, far val hoppas att det gar over valdigt snabbt! Idag ska jag traffa Agustin, wie! Det var ju inte igar precis. Oj, det var mer an ett halv ar sedan.. Anyway, det ska bli riktigt trevligt att traffa honom! Vi ska till Shopping Abasto som ligger i Capital, han ska kopa klader och skor, vi far se om jag koper nagot fint sen blir det ivag till bio.
Ha det bra, bacio!


Kan inte forsta att jag borjar skolan om 3 dagar! Jag vill inte, det kommer inte funka! Jag vill inte ens tanka pa matten, usch nej! Om jag anda kunde ga klart i S:t Görans gymnasium med mina karaste, ta studenten med dom, resa bort med dom.. Bara njuta tiden med dom helt enkelt. Jag tror inte dom riktigt inser hur mycket jag saknar dom, och sjalvklart vannerna utanfor skolan. Inte pa tal om mina syskon.. Det ar sadant som far mig att bara forbereda vaskorna och bara flytta tillbaka till Sverige. Men nu ska jag inte tanka pa det viset, ska vara oerhort glad att jag har syskon/vanner som er. Ni ar bäst. Ni ska veta att jag tanker pa er jamt och standigt.

Från djupet av mitt hjärta vill jag bara säga, jag älskar er
 
Vad jag angrar mig att jag tacka nej for att ga ut ikvall! Vet inte vad jag tankte pa!
Nu sitter jag har helt uttrakad, GUUUUD. Nej, nasta helg ska jag make it up for me, det har jag bestamt mig for haha. Just nu lyssnar jag pa latar som paminner mig om sommaren i Venezuela, Isla Margarita. Snacka om att man bara vill aka tillbaka, det var sa himla vackert. Inte pa tal om stranderna, herregud.. Vitt sand och klarblått varmt vatten, kan det bli battre?

Gud, din röst spelas nuförtiden konstant inne i mitt huvud..
Jag hoppas verkligen det ar bara for tillfallet.

Igar eftermiddag var helt 'chill', jag och min kusin gick hem till hans van sedan kom det nagra fler vanner. Vi satt dar och prata om massa saker, med andra ord tog vi det lugnt helt enkelt. Vid tio tiden sa gick vi hem till varan farmor, pratade lite med min mor och sa. En liten stund efter sa at vi pizza med familjen och skrattade valdans mycket, haha det blir alltid lika roligt nar familjen ar samlad. Sen sa var jag tvungen att borja fixa mig eftersom vi skulle ut. Vid 24:00 tiden sa gick jag hem till min kusiner och vantade pa en av mina kusiner dar. Efter ca en och en halv timme sa kom min kara kusin och hans vanner, da var det bara att aka ivag. Kan saga att det blev en minnesvärd kväll bara. Men nu ska jag ivag och fixa nagonting for att ata, bacio.