Boca är helt enkelt bäst! Dom ledde med 2-0 forsta halvlek sedan andra halvlek gjorde Cruzeiro màl sa mastarna Boca vann, bortaplan dessutom sa tatà Cruzeiro! Pa kvartsfinalen moter dom Atlas fran Mexiko som dom redan har spelat mot 2 ganger som da blev en forlust och en seger, vi far ha talamod tills nasta atertraff da vi hoppas pa att det blir seger aterigen for Boca och om det ar sa att det blir forlust, no problems we`ll still love you. 




For att skriva om nagonting annat an fotboll. Vi skulle ha diagnostisk prov idag pa idrotten som sagt. Vi skulle springa 20 minuter utan non-stop, det var inte lika jobbigt som jag trodde faktiskt. Ioforsig har vi fatt springa valdigt mycket pa idrottslektionerna sa jag antar att kroppen haller pa att bli van att springa hehe speciellt medan solen skiner for fullt pa ens ansikte. Men helt arligt tror jag att det gick valdigt bra, vi far se vad lararen sager nasta lektion. Maste snart ga och lagga mig, har hort att jag sover for lite och maste just darfor borja skarpa mig med tiderna haha men jag kan inte ra over att jag ar nattmanniska anyway maste forbereda bockerna for morgondagen. Skot om er, pusshej.


 

Skriven idag vid 13:00 tiden men av nagot skal kunde inte jag publicera det men iallfall here it goes: Nu ska jag skriva lite snabbt har hehe. Igar kvall sa var mina kusiner, min farbror, min far och jag pa match, Estudiantes (ett lag fran Argentina) mot ett lag fran Ecuador for att se vem som skulle fortsatte vidare till Copa Libertadores. Sorgligt nog sa vann Estudiantes med 2-1 men det kravdes 2 mal till for att dom skulle fortsatta vidare i Copa Libertadores sa det blev lite dystert tillslut.. Men sjalva atmosfaren var helt otrolig, inte pa tal om hejarklacken Gud.. Har aldrig sett nagot liknande for en sekund dar skulle jag kunna bli ett fan av Estudiantes, dom tog mig med storm kan man saga haha nej, men jag ar trogen till Boca haha. Pa tal om Boca spelar dom idag mot nagot lag fran Brasilien i Brasilien.. dom maste vinna idag annars aker dom ur och det vill vi ju inte verkligen! Vem vann Copa Libertadores forra aret, va va va va? Det var det basta laget Boca som vann haha Okej, innan jag verkar framsta helt galen ska jag sluta skriva om det, sa nog om fotboll nu haha. Idag hade vi filosofi, vi skulle aven ha muntligt prov som inte jag hade hunnit studera till.. men som tur sa hann klockan ringa innan han ropa ut mitt efternamn och nu har jag en vecka att studera filosofi hehe. Pa onsdagar slutar vi 1 timme tidigare, alltsa 11:45 men idag sa kom inte matematik lararen sa vi slutade 9:40! Men nu ska jag hem till my lovely grandmother och ata sedan byta om till idrotten. Idag har vi test sa vi far hoppas att det gar bra!
Ni far ha det sa bra, ciao bacio.



P.S. Ville bara meddela att Boca vann over River i Sondags asi que toma River haha!
No te pongas enojada Victoria, haha.
Dagen borjade perfekt, blev vackt av mor min sedan sa gick jag och min kusin Leo hem till Victoria for att ata, mm det var utsokt, Canelones och kyckling mums. Just nu sitter vi har och kolla pa Boca - River matchen, El Superclásico vettni.
JAAAAAAAAAAAAA, BOCAAAAAAAAAA GJORDE MAAAAAAAAAAAAAL, GOAAAAAAAAAAAAAAAL!!!
1-0 star det just nu hehe. Jag ar den enda fran Boca har just nu, alla ar dumma River fans, synd for dem bara haha. Nu ska jag fortsatta plaga dom tihihi. Vamos Boca Mierda, A estos putos les tenemos que ganar!
Boca gjorde ett fint valkommande till River spelarna genom att slanga fjadrar, agg och majs. River kallas for "Gallinas" som betyder "Hönor" pa svenska, Boca dom ar smarta dom.
Men men nu ska vi fortsatta kolla pa matchen bacio ciao, take care.
Hade tydligen sparat detta inlagg som utkast igar sa nu publicerar jag det;

Antligen ar det helg! Sitter har och lyssnar pa Linkin Park (enda gruppen jag gillar inom rock eller vad det nu ar) och pratar med vanner fran lovely Sweden. Igar hade vi som sagt ledigt fran skolan, familjen och jag akte ivag till min fars faster och vi var dar praktiskt hela dagen, det var hur roligt som helst, valdigt mycket god mat som vanligt haha forvanar mig inte om jag har gatt upp 10 kg under dom har senaste 3 manaderna haha. Vi bestamde oss for (jag och min fars faster) att vi ska laga mat den 25 maj med hela slaekten forutom maennen wiho haha (eftersom dom ska vara nagon annanstans), vi pratade om allting vi skulle laga och listan blev valdigt lang kan jag saga.. sa som sagt, nar jag aker tillbaka till Sverige kommer ni nog inte kanna igen mig haha men hon ar sa himla bra pa att laga mat, kan inte motsta hennes matratter haha jag tror iatt ngen kan nog gora det haha! Kvallens planer.. jadu.. ingen aning. Far val hoppas att det blir roligt iallfall. Igar sa pratade jag i telefon med en av mina allra basta vanner Sindy, oh Dear vad jag saknar dig amor! Jag langtar tills nar vi traffas, kommer aldrig slappa taget om dig da! Nu pratar jag med min   min min Jack, du anar inte hur mycket jag saaaaknar dig min prutt. Jag saknar er varje dag som passerar..

3 Maj - Har precis atit och nu sitter jag har med Victoria och bara tar det lugnt hehe.
Men nu ska jag ivag och prata girltalk, haha! Take care, puss!
 

Klockan ar 01:19 a.m och har sitter man vid datorn och lyssnar pa musik. Kan val beratta lite om hur dagen sag ut, borjade med att jag steg upp och fixade till mig sedan sa traffade jag min Kusin Leo och sa gick vi tillsammans till skolan som borjar 07:30 och sa borjar man det varsta amnet nagonsin, matematik,  fast som tur var det den enda lektionen sa vi slutade 09:30 dock sa hade vi gymnastik klockan 14:00. Vid 10-11 tiden foljde jag med min kara farmor till doktorn efter det gick vi runt i Berazategui och sedan sa gick vi till restaurang Regina och at dar. Sa smart som jag ar sa raeka jag somna vid 16:00 tiden och vaknade 20:00, lyckat va? Har inte gjort nagonting sarskilt idag med andra ord, haha. Idag var planerna att ga ut men det blev inte sa for min del, sitter ju har. Har verkligen inte styrka, ar helt dod och det var att jag sov middag 4 timmar. Hoppas att jag inte ar pavag att bli sjuk, God no. Imorgon har vi inte skola, wey eftersom det ar "El dia del trabajador"/"Arbetarnas dag"  sa ska forsoka att bli klar med alla studier och sedan bara ta det lugnt for sedan ar det skola igen pa fredag men man ska se det positivt, helgen borjar da! Nu ar det Valborg i Sverige, trevligt trevligt synd att man inte kan vara dar och uppleva det roliga haha. Anyway, ni far ta hand om er ciao!