Det ar en lugn sondag och klockan ar 06:03 pm. Ska snart hoppa in i duschen och sedan fixa sakerna till skolan och gymnastiken for imorgon. Morgondagen ser foljande ut:
  • Skola
  • Gymnasik
  • Övningsköra
  • Träffa Victoria
Pratar just nu med min bästa vän, Jacqueline. Du har ingen aning om hur mycket jag saknar dig sötnos, stunderna vi har gatt igenom med varandra ar oslagbara. Tanker inte skriva hur mycket jag saknar dig, hur mycket du betyder for mig, hur mycket jag önskar att jag kunde vara dar med dig for det du vet redan. Vi kommer att ta igen all den har tiden vi har missat. Jag saknar dig for varje dag som gar, alskar dig!


Just nu gar jag igenom varldens trakigaste stund, Gud vad trakigt..
By the way, feliz dia de la primavera y el dia del estudiante!

Nu ska jag ut med mor min till söndags marknaden och se om det finns nagonting fint att fynda, ta hand om er!
Ha det bra
I don't know how to live without your love
'Cause you're the only one within my heart
Always and forever, you and me.

Te quiero
04:08 a.m.
I won't be blind
My love, it can't be sacrificed
I'm sorry for runnin' away like this. I've made up my mind now
Pust, nu sitter man har och tar det lugnt. Idag har det varit en fullspackad dag, Gud vad trott jag ar. Det borjade med att jag vaknade klockan sex, àt frukost och sedan vid sju tiden akte pappa min och jag ivag till skolan. Eftersom vi bor i San Telmo (Capital) och min skola ligger i Berazategui sa kommer jag nog vara tvungen att vakna valdigt tidigt nu pa monarna eftersom det ar cirka 30-40 minuters resa med bil och jag vagrar att aka tag/buss,  iforsig har jag ingen aning hur man aker dit men anda haha det ar perfekt som det ar nu. Fran 7:30 till 11:40 var jag i skolan, 14:00 gymnasik, 16:00 ovningskorning 17:00 hemma hos mina kusiner och nu flera timmar efterat ar vi hemma. Mina ben, GUUUD.. gymnastiken dodade mig idag. Imorgon borjar vi 09:30 som tur, wey! Ha det gött, puss!
Egentligen ar det sondag nu eftersom klockan ar 02:06 a.m. men enligt mig ar det forfarande lordag. Sitter i den nya lagenheten och gor ingenting speciellt. Idag har man inte gjort sarskilt mycket, vaknade ganska sent, kollat pa tv med pappa min, atit middag, studerat, suttit vid datorn.. vanliga grejer liksom. Jag langtar verkligen tills varan lagenhet ar klar! Jag vill kunna sova i min sang, ha mina mobler omkring mig. Jobbigt att inte ha kunnat sova i sin egna sang pa snart 8 manader men men det ar inte hela varlden, far val bara sta ut lite mer. Imorgon far man inte vakna allt forsent eftersom man ar bjuden pa lunch hos nagra vanner till familjen. Tror jag ska kolla lite snabbt pa facebook och sedan kika pa Family Guy, ni far ha det gött!
Idag gick inte jag till skolan heller pga att jag inde hade studerat till mitt historia prov och jag vill absolut inte fa 0 pa det. Sa under helgen blir det ej utgang och istallet blir det massa pluggande. Imorgon kommer farmors syster pa besok da maste mina foraldrar och jag ivag annars kommer det bli hur trangt som helst. Och eftersom varan lagenhet i San Telmo ar under renovering sa har dom hyrt en lagenhet i samma omrade. Just nu haller dom pa och packar allting och vet ni vad!?! Medan mor min holl pa att fixa allting, gissa vad hon hitta!?! Ja, min iPod! Ar helt overlycklig, jag som trodde att jag hade tappat bort den forevigt haha men nejnej. Men nu ska jag hjalpa till med pick och packet, inte ska man vara lat. Nasta gang man skriver ar man formodligen pa nagot internetcafè i stan. Vet inte riktigt om det finns internet dar borta i lagenheten anyway, ta hand om er!

Te quiero corazón mio

Aaah, àngest. Klockan ar 11:48 p.m och jag sitter fortfarande har vid datorn, datanord som jag ar. Borde plugga istallet och inte forlora min tid har, Gud! Lalala, te quiero.


Bild tagen i Monte Hermoso
Klockan ar 09:13 p.m och snart ska jag borja plugga historia tills imorgon. Gick inte till skolan idag heller pga strejken, wiho. Eftersom jag tappade bort min iPod for nagon manad sen och har tvingats anvanda mobilen (som tyvarr ar inte samma sak) och inte klarar mig utan musik, kidnappade jag min mors nya iPod som hon knappt har anvant. Gud, vad skont det kanns att ha musik aterigen! Men sch, det far bli varan hemlighet. Hoppas hon inte marker det bara :)
Okej, nu vore det battre om jag borjar plugga sa det far bli adjö. Ta hand om er!



PS: Corazón, te quiero amor mio lalala bobo.
Idag vaknade jag klockan 7:00 och 07:15 maste jag redan vara pavag till skolan for att komma i tid, blev en aning stressad. Pavagen traffade jag min kusin Leònidas och Leticia da passade vi pa att ga tillsammans till skolan. Nar vi val ar pavag till skolan ser vi att massa elever gar ifran skolan och da fragar min kusin mig varfor alla gar och da kom jag pa att igar natt sa hade en kompis berattat att inga skolor fran Berazategui och Quilmes skulle ha undervisning pga strejk, da borjade vi ga snabbare mot skolan.. vi traffade pa en tjej som berattade att vi inte kommer ha skola, kunde inte tro pa det. Vi fortsatte iallafall mot skolan for att kolla läget, alla eleverna var samlade utanfor skolan och da fick vi bekräftelse om att vi inte hade skola idag sa det var bara att vanda hemat, lycklig och glad. Vi far hoppas att man inte behover ga till skolan imorgon heller! Klockan ar strax 2:00 p.m, kom hem till farmor for en liten stund sen. Vi har varit i Berazategui hos doktorn, kopt klader och sedan gick vi till en restaurang. Ska nog hoppa in i duschen nu. Sedan ska far min komma och hamta mig for att aka ivag till Puerto Madero da jag ska vara barnvakt for varldens gulligaste Camilla, det kommer bli sjukt roligt haha och nej, det var inte ironi. 
Take care!


Världens vackraste Puerto Madero
Klockan ar 01:46 a.m, har sitter man och laser "La vida es sueño".. okej, forsoker att lasa men det gar inte sarskilt bra. Klockan ar redan 02:00 och jag ska ga upp om 4 timmar. Sahar ser morgondagen ut:

07:30 - Skola, slutar 11:45 wey
12:00 - Hos min kära farmor
14:00 - Gymnastik
16:00 - Övningsköra

Sedan blir det plugg hela kvallen lang men nu maste jag verkligen ga och lagga mig annars kommer inte jag kunna vakna upp imorgon.. idag, rattare sagt. PUSS